Bij BRO krijg je een zelfgebakken koekje of taart en lunches met uitsluitend verse ingrediënten. Met aandacht gemaakt in de open keuken midden in de zaak. Bij voorkeur wordt gebruik gemaakt van de producten van lokale leveranciers, die bekend staan om hun excellente kwaliteit. Zo wordt het vlees aangeschaft bij slagerij Ter Weele in Oene. Natuurlijk ontbreekt de befaamde overheerlijke saté, bekroond met de Gouden Satéprikker, niet op de kaart en ook aan vegan eten is gedacht met de mooie producten van Zwamboon uit Apeldoorn.
Verse vruchtensappen worden altijd ter plekke gemaakt.
Naast het serveren van een goede lunch biedt BRO de gelegenheid om te borrelen. Borrelen zoals het hoort, intiem of met grotere groep. Lekkere dranken en met mooie borrelplanken. Een plank die je zelf kunt samenstellen uit het assortiment op de kaart. Als klap op de vuurpijl schenkt BRO zijn eigen pils, vakkundig gebrouwen door de zwagers Brothers In Law.
BROG Visdag op Vrijdag bij BRO
We zijn blij en trots dat we in de maand juli iedere vrijdag samen gaan werken met Karel Rog.
We trappen tegelijkertijd met Deventer op Stelten af op vrijdag 7 juli.
We nodigen iedereen uit om te komen genieten van:
Brogje Haring: Haring met wasabi mayonaise en rucola met op verzoek een augurk en/of een ui op een pistoletje of oxerbroodje.
Brogje Gamba’s: Gamba’s met spekjes, bosui en kerrie mayonaise op een pistoletje of oxerbroodje.
Dit alles van de kwaliteit en smaak zoals we dat van Karel Rog kennen!!
vrijdag 14 juli
Brogje CARPACCIO: “carpaccio van versgesneden tonijn op rucola met geroosterde sesam, soja, wasabimayonaise en wakame”.
Op vrijdag de 21ste juli staan er de volgende zalmspecialiteiten op het menu.
BROGJE ZALMCARPACCIO :Versgesneden zalm carpaccio met rucola, waakte, honing, dille-mosterdsaus en pijnboompitten.
BROGJE GEBAKKEN ZALMSTUKJES met Provençaalse saus.
Salade met gestoomde zalm en honing en dille-mosterdsaus.
En natuurlijk ons vertrouwde broodje gerookte zalm.
Op VRIJDAG 28 juli is CAREL ROG er weer met:
BROGJE huisgemaakte gestoomde makreelpate.
Het succes BROGJE van vorige week met gebakken zalmstukjes in een Japanse sesamsaus.